Har du liksom oss passion för kodning?

Då kanske du är just den medarbetare vi söker!  Efterfrågan på våra tjänster är stor och vi behöver växa. Vi söker därför mjukvaruutvecklare som kan hjälpa oss utveckla båda webbapplikationer och backendsystem. Helst vill vi så klart anställa dig på heltid men vi har även god erfarenhet av visstidsanställda teknologer.

Vill du jobba för det mindre företaget med massor av utrymme för innovation och påverkan?

Stark gemenskap & kul på jobbet

För att du ska passa till denna tjänst är det absolut viktigaste att du har det rätta intresset - du tycker helt enkelt programmering är kul. Vilka språk du har tidigare erfarenhet är mindre viktigt så länge du har en vilja att lära dig mer.

Vi jobbar primärt i Linuxmiljö med Apache/PHP/Javascript/Mysql/Tomcat/Java. Men vi gör även en hel del serverprogram och integrationskod i C++. Utöver detta förekommer viss utveckling för Windows samt mobila plattformar.

En stor del av jobbet består i att integrera mot andra system. Här kan vi använda en rad tekniker som webservices, XML, Websphere, CSV filer osv.  

Vi jobbar till stor del med prototyping i nära samarbete med våra kunder. Våra medarbetare har stor frihet att lösa sina uppgifter samtidigt som erfarna kollegor alltid finns tillgängliga för stöd och inspiration.

Vad du får jobba med

- Webprogrammering
  • Javascript, PHP, HTML/CSS
  • Java servletkodning
  • Databasdesign och optimering. Främst MySQL men även Oracle och Ingres

- Backend och integrationprogrammering

  • C/C++
  • Webshpere, XML, webservices

- UNIX/Linux Systemadministration och drift

Vi blir extra glada för:
- Kunskap och erfarenhet av energisektorn
- Erfarenhet från e-handelsutveckling

Vi tycker att det skall vara kul att gå till jobbet så vi ser till att dina arbetsuppgifter matchar dina intressen. Vi tar hänsyn till önskemål om kompetensutveckling och lägger upp en individuell utvecklingsplan.
 

Vi erbjuder

  • Ett kvalificerat arbete i en kreativ miljö tillsammans med engagerade och kunniga kollegor.
  • Vi erbjuder bra lön med bonus.
  • Skalarit är medlem i IT Företagen och erbjuder pension och andra förmåner enligt avtal.

Låter detta som ditt drömjobb?

Då är du välkommen att maila din intresseanmälan till Olle Skalare [olle.skalare@skalarit.se]. Skicka ditt CV och skriv lite kort om dig själv, din bakgrund och vad du vill jobba med så hör vi av oss inom några dagar.

Har du frågor så ring Olle på 0708-421179.
loading...
Vill du jobba med kodning & mjukvaruutveckling på en liten IT byrå i Götebrog? Kontakta Sture Skalare på Skalarit IT tel 0708-421170

SKICKA DITT CV TILL:

Olle Skalare
olle.skalare@skalarit.se

Här arbetar våra kodare & mjukvaruutvecklare på Skalarit i Göteborg
Söker du jobb spm kodare? Vi är ett litet IT företag i Göteborg som ständigt söker kodare och mjukvaruutvecklare som vill komplettera vårt växande team.